Emily Sisal

Mijn naam is Emily Sisal en ik woon in Assen. Ik ben getrouwd met Stephen en samen hebben wij twee prachtige dochters: Miley en Faye.

In 2005 ben ik afgestudeerd aan de christelijke PABO in Groningen. Daarna ben ik gelijk aan het werk gegaan op een basisschool in Hoogezand. Hier heb ik in totaal 12 jaar gewerkt in verschillende groepen maar voornamelijk bij de kleuters. Op deze school was ik onderbouw-coördinator en daarbij passend heb ik in 2015 de opleiding Specialist Jonge Kind met succes afgerond. Omdat ik toch wat meer ervaring wilde opdoen in de midden- en bovenbouw en ook wel nieuwsgierig was naar de werkwijze op een andere school ben ik in 2017 gaan werken op een dorpsschooltje in Balinge. Hier heb ik veel ervaring opgedaan met het werken met combinatiegroepen voornamelijk in de midden- en bovenbouw.

In mijn vrije tijd zijn wij als gezin actief betrokken bij de kerk. We helpen zoveel mogelijk mee en ik zing graag in de worshipband waar mijn man drummer van is.

Verder vind ik het erg leuk om te winkelen, uit eten te gaan en veel tijd met mijn gezin, familie en vrienden door te brengen!

Ik ben per 1 maart 2019 begonnen met werken op De Borg. Ik heb het enorm naar mijn zin op deze leuke school waar zoveel professionals hard werken aan een goede sfeer en mooie resultaten.