Laura Plagge

Mijn naam is Laura Plagge en ik ben opgegroeid in Haarlem. Al vanaf jongs af aan wilde ik juf worden. Ik ging, toen ik op de middelbare school zat, vaak mee met mijn moeder om te helpen in haar kleutergroep. Het was dus geen opvallende keuze toen ik koos voor de opleiding leerkracht basisonderwijs.

 Ik heb door de jaren heen in elke jaargroep wel eens lesgegeven. Het maakt me niet uit of ik voor een kleuterklas sta of groep 8. Ik vind het leuk om aan alle groepen les te geven. Daarnaast heb ik een tijdje tijd als muziekleerkracht gewerkt bij Visio onderwijs en cursussen NT2 gegeven voor volwassenen bij de gemeente in Haren.

 In mijn vrije tijd ben ik heel veel bezig met muziek. Naast dat ik het leuk vind om naar concerten te gaan, speel ik zelf piano en basgitaar. Verder speel ik graag bordspelletjes en computergames, ben ik gek op lezen en houd ik veel van wandelen in de natuur. Ik woon in het prachtige Groningse lintdorp Kiel-Windeweer, maar ben ook regelmatig in het Deense Odense te vinden waar mijn partner vandaan komt.