Richard de Vries

Ik ben Richard de Vries en vanaf augustus 2021 ben ik werkzaam op CBS de Borg. Ik woon in Surhuisterveen, dat ligt vlakbij Drachten in Friesland. In 2018 ben ik afgestudeerd als onderwijsassistent op het Menso Alting in Groningen. Ik heb daarna twee jaar gewerkt op CBS Betrouwen in Bakkeveen en dit heb ik nog een jaar gecombineerd met OBS de Tille in Drachten. Nu was het tijd voor een fulltime baan en deze vond ik uiteindelijk bij CBS de Borg in Haren.<o:p></o:p>

Mijn grote hobby is fitness, hier besteed ik dan ook ongeveer 4 keer per week tijd aan. Naast fitness vind ik het ook leuk om te mountainbiken, te darten en spelletjes te spelen.

Ik heb ook een vriendin Demi, waarmee ik in 2022 ga trouwen. Naast Demi heb ik nog een vader, een moeder, een broer met zijn vrouw en een zus met haar man en twee kinderen. Ik ben overigens erg dol op deze beide mannetjes.

Ik hoop ooit nog de PABO te gaan doen, maar wegens omstandigheden is dit er nog niet van gekomen en focus ik mij eerst op mijn baan als onderwijsassistent.

<o:p></o:p>