Anniek Bosman

Mijn naam is Anniek Bosman. In 2021-2022 ben ik op De Borg gestart als intern begeleider van de onderbouw. Vanuit deze functie houd ik me bezig met de ontwikkeling, coördinatie en uitvoering van het zorgbeleid. Ik ben er om de leerkrachten te ondersteunen, te informeren en te coachen.  Als er zorgen of vragen zijn met betrekking tot de ontwikkeling van een kind, ben ik ook voor ouders (naast de leerkracht) een aanspreekpunt.
Samen willen we er zorg voor dragen dat ieder kind, binnen zijn of haar mogelijkheden, het beste uit zichzelf kan halen. En uiteraard gunnen we ieder kind voorál ook heel veel (leer)plezier op school!  

Sinds januari 2020 wonen we in Haren (of Glimmen, dat is wat twijfelachtig). Daarvoor woonden we in Utrecht. De behoefte om met onze twee jongens dichterbij familie te wonen én daarbij wat ruimer, bracht ons terug naar het noorden. Mijn man en ik, hebben hier allebei onze roots.
Ik vind het heerlijk om vanuit huis de bossen in te wandelen, maar ook om de stad Groningen steeds wat beter te leren kennen!