Odilia Uineken

Mijn naam is Odilia, ik ben 21 jaar en woon in het mooie Groningen! Ik ben opgegroeid in Emmen bij mijn ouders en mijn zusje. Eenmaal afgestuurd van de middelbare school wist ik al snel welke richting ik op wilde, het onderwijs. Ik ben voor de studie onderwijsassistent gegaan aan het Alfa College in Hardenberg, hier heb ik twee jaar geleden mijn diploma gehaald. In de tijd er heb ik op verschillende scholen inval werk verricht.

Ik weet al sinds de middelbare school dat ik erg graag het onderwijs in wil, met kinderen wil werken en ze graag wil helpen met hun taken en nieuwe vaardigheden wil leren. Het allerleukste om in het onderwijs te werken is dat je met veel verschillende kinderen werkt, elke dag anders is en je elke dag weer nieuwe dingen leert, of het nu van de collega’s of van de kinderen is, is hierbij natuurlijk niet belangrijk!

Naast het werken als onderwijsassistent vind ik het ook super leuk om af te spreken met vriendinnen, lekker te koken, heerlijk rond te wandelen, in de stad of door mooie gebieden, en ben ik gek op beachvolleybal, waar ik elke week één keer voor train en graag mee speel in de toernooitjes.

Jolanda van der Veen
Nynke van Delden