Leerkrachten
teacher
Michelle Verhart

Mijn naam is Michelle Verhart, in het jaar 1988 ben ik geboren in Veendam. Daar heb ik mijn hele jeugd doorgebracht. Na mijn middelbare schoolperiode ben ik in Groningen gaan wonen. Daar heb ik eerst de studie Sportgezondheid aan de Hanze Hogeschool afgerond. Tijdens mijn afstuderen heb ik ervoor gekozen om een project voor de basisscholen op te zetten. Het werken met kinderen vond ik toen zo leuk dat ik heb besloten om naar de PABO in Groningen te gaan.

Nadat ik in 2012 was afgestudeerd aan de PABO ben ik begonnen met werken op een Daltonschool in Leek, waarna ik gevraagd werd om te komen werken op een basisschool in Noordhorn. Na het schooljaar 2014-2015 zaten mijn 3 jaar invallen er op en werd het tijd voor iets nieuws. Ik heb het geluk dat ik na mijn sollicitatie op deze mooie school mocht werken. Tijdens het afgelopen schooljaar (2016-2017) heb ik gewerkt in de flexpool. Dit zodat ik in de maanden mei en april mijn grote reis naar Australië en Thailand kon maken. Nu ik mijn droomreis gemaakt heb is het tijd om weer fijn mijn eigen groep te hebben. Met veel plezier ga ik dit schooljaar lesgeven aan groep 5 op de Borg.

In mijn vrije tijd kun je mij vinden op het voetbalveld. Ook zeilen en surfen zijn sporten die ik graag beoefen, vanaf mijn 16e geef ik af en toe zeil- en surfles aan kinderen. Naast deze sporten vind ik het heerlijk om te lezen en creatief bezig te zijn.

Jolanda van der Veen
Nynke van Delden
Irene van der Molen
Leonora Maijchrzak-Latumalea
Emily Sisal
Odilia Uineken
Esther Eshuis
Resi Stevens
Anita Everts
Menco Oedzes
Gerben Wollerich
Rianne Pen
Leontien Scholma-Poel
Laura Plagge
Hilleen Knippenberg
Trijnie Tuil
Carmen Jorritsma
Laura Duijn
Mark Afman
Jasna Joosten
Marije van Houten
Ingrid ten Cate
Maaike de Hoog
Marieke Oppewal
Kees Bouma
Judith ten Hoopen
Froukje Oosterhuis
Marjolijn Stuiver
Fijbe Bijl
Akkie Homan
Alice de Vries
Anne Afman
Annet Schipper
Christa Boer
Clara Visscher
Elisa Bilijam
Eva Prins
Geeske Loerts
Gerdy Zwart
Harma Kruizinga
Heleen Rodenboog
Janke Buis
Joanneke Cats
Keke Dam
Marjan Staal
Menja Gelderloos
Mieke Scholten
Rijkland Wasseram
Yke Alberts
Marije van der Woude
Harjanne Kuipers
Agenda
calender