Leerkrachten
teacher
Leonora Maijchrzak-Latumalea

Beste ouder(s)/verzorger(s).

 

Sinds augustus 2015 ben ik werkzaam op deze prachtige school en ben ik ‘onderdeel van’ een fantastisch (en vooral professioneel) team. Er hangt een ontspannen en gezellige sfeer op school, met een vleugje geluid van spelende en lerende kinderen, wie (mijns inziens) hier net zo veel plezier hebben als ik. U bent mij vast wel eens in de wandelgangen, de hal, op kantoor bij de directeur of op het schoolplein tegengekomen. Mocht dit niet zo zijn, dan tref ik u vast nog wel in de loop van het schooljaar!

 

In het kort nog even een stukje over wie ik ben… Ik ben geboren in 1992 in Drachten, opgetogen in Oosterwolde, vele malen verhuisd (Grootegast, Amsterdam, Groningen) en uiteindelijk mijn thuis gevonden in Drachten, samen met mijn lieftallige man ‘Jan’ (en kat ‘Frits’). Naast het ‘bonusmoeder’ mogen zijn van Finn, mag ik mij sinds mei 2019 echt ‘mama’ noemen door de komst van onze zoon Jayden. Naast het vijf dagen werken en het gezellige gezinsleven, heb ik gelukkig ook nog wat vrije tijd over. Mijn vrije tijd besteed ik vaak aan uitstapjes maken, uiteten gaan, (culinair/gastronomisch) koken, ontwerpen/tekenen, etc. Uiteraard brengen wij ook graag tijd door met familie en vrienden! En waar ik ook zo van kan genieten… samen met mijn man luisteren naar de muzikale klanken die uit onze ouderwetse platenspeler komen, onder het genot van wat lekkers.

 

U begrijpt vast wel waarom ik mij gezegend mag noemen, met zo’n fijn gezin en het werken op een ontzettend leuke school, omringd door zoveel lieve kinderen en collega’s.

 

Vrolijke groet,

Leonora Maijchrzak-Latumalea

Jolanda van der Veen
Nynke van Delden
Irene van der Molen
Emily Sisal
Odilia Uineken
Esther Eshuis
Resi Stevens
Anita Everts
Menco Oedzes
Gerben Wollerich
Rianne Pen
Leontien Scholma-Poel
Laura Plagge
Hilleen Knippenberg
Trijnie Tuil
Michelle Verhart
Carmen Jorritsma
Laura Duijn
Mark Afman
Jasna Joosten
Marije van Houten
Ingrid ten Cate
Maaike de Hoog
Marieke Oppewal
Kees Bouma
Judith ten Hoopen
Froukje Oosterhuis
Marjolijn Stuiver
Fijbe Bijl
Akkie Homan
Alice de Vries
Anne Afman
Annet Schipper
Christa Boer
Clara Visscher
Elisa Bilijam
Eva Prins
Geeske Loerts
Gerdy Zwart
Harma Kruizinga
Heleen Rodenboog
Janke Buis
Joanneke Cats
Keke Dam
Marjan Staal
Menja Gelderloos
Mieke Scholten
Rijkland Wasseram
Yke Alberts
Marije van der Woude
Harjanne Kuipers
Agenda
calender