Leerkrachten
teacher
Laura Plagge

Mijn naam is Laura Plagge en ik ben opgegroeid in Haarlem. Al vanaf jongs af aan wilde ik juf worden. Ik ging, toen ik op de middelbare school zat, vaak mee met mijn moeder om te helpen in haar kleutergroep. Na het behalen van mijn gymnasiumdiploma heb ik er dan ook voor gekozen om de opleiding tot Leraar Basisonderwijs te gaan doen. Toen ik klaar was met mijn opleiding ben ik voor de liefde verhuisd naar Groningen. Hier woon ik met heel veel plezier nu al sinds 2010 samen met mijn vriend Koen.

 Ik heb de afgelopen jaren ingevallen op veel verschillende scholen in het noorden van Nederland en daardoor heb eigenlijk elke jaargroep wel een keer les gegeven. Daarnaast heb ik een hele tijd als muziekleerkracht gewerkt bij Visio onderwijs en cursussen NT2 gegeven voor volwassenen bij de gemeente in Haren. Ook kennen sommige kinderen mij misschien nog wel van de BSO, want daar heb ik ook een tijdje gewerkt.

 In mijn vrije tijd ben ik heel veel bezig met muziek. Naast dat ik het leuk vind om naar concerten te gaan, speel ik zelf piano, basgitaar en cello. Ik vind muziek zelfs zo leuk dat ik artikelen over nieuwe cd’s schrijf op een muziekwebsite. Naast mijn muziekhobby speel ik graag bordspelletjes en computergames, ben ik gek op lezen en kan je me elke week vinden op de squashbaan.

Jolanda van der Veen
Nynke van Delden
Irene van der Molen
Leonora Maijchrzak-Latumalea
Emily Sisal
Odilia Uineken
Esther Eshuis
Resi Stevens
Anita Everts
Menco Oedzes
Gerben Wollerich
Rianne Pen
Leontien Scholma-Poel
Hilleen Knippenberg
Trijnie Tuil
Michelle Verhart
Carmen Jorritsma
Laura Duijn
Mark Afman
Jasna Joosten
Marije van Houten
Ingrid ten Cate
Maaike de Hoog
Marieke Oppewal
Kees Bouma
Judith ten Hoopen
Froukje Oosterhuis
Marjolijn Stuiver
Fijbe Bijl
Akkie Homan
Alice de Vries
Anne Afman
Annet Schipper
Christa Boer
Clara Visscher
Elisa Bilijam
Eva Prins
Geeske Loerts
Gerdy Zwart
Harma Kruizinga
Heleen Rodenboog
Janke Buis
Joanneke Cats
Keke Dam
Marjan Staal
Menja Gelderloos
Mieke Scholten
Rijkland Wasseram
Yke Alberts
Marije van der Woude
Harjanne Kuipers
Agenda
calender