Irene van der Molen

Mijn naam is Irene van der Molen en ik woon in Assen met mijn man en 3 dochters. Na het afronden van het VWO ging ik naar het conservatorium in Groningen en studeerde ik hier Schoolmuziek en dwarsfluit. Halverwege deze studie ontdekte ik echter dat ik het lesgeven op een basisschool superleuk vond en ben ik gestopt met het conservatorium en naar de Pabo gegaan. Na het afronden van de Pabo heb ik eerst 2 jaar gewerkt op een basisschool in Capelle a/d IJssel en vervolgens heb ik 20 jaar met veel plezier gewerkt op de Dom Helder Camaraschool in Groningen. Hier heb ik gewerkt in diverse groepen, zowel onder-als bovenbouw. Ik geniet enorm van lezen en van alles rondom taal en heb daarom in 2013 de opleiding voor taalcoördinator gevolgd. Naast de lesgevende taken was ik de laatste jaren ook taalcoördinator op deze school.

In mijn vrije tijd geniet ik van muziek, dwarsfluit spelen, lezen, kamperen met ons gezin en de hockey- en turnwedstrijden van mijn dochters. Sinds augustus 2019 werk ik op CBS de Borg. Ik ben hier nog maar net begonnen, maar het voelt goed dat ik deze stap gemaakt heb. De sfeer op de Borg vind ik erg prettig en ik verheug me erop om de kinderen, ouders en collega’s beter te leren kennen.

Jolanda van der Veen
Nynke van Delden