Harjanne Kuipers

Mijn naam is Harjanne Kuipers. Ik ben geboren op 14 mei 1993 in Veendam. Hier ging ik ook naar de basisschool. Ik had een gezellige klas en ging altijd met plezier naar school. Toen ik twaalf jaar was ben ik met mijn ouders en broertje en zusje verhuisd naar Beilen. Hier woon ik nu ook samen met mijn man. Mijn hobby is volleybal. In mijn vrije tijd ben ik dan ook vaak te vinden in de sporthal.

Al op de basisschool wist ik dat ik later als ik groot was juf wilde worden. Thuis speelde ik vaak schooltje met vriendinnetjes. In Havo 5 was het voor veel klasgenoten moeilijk om een vervolgstudie te kiezen. Voor mij was er geen twijfel mogelijk. Ik ging naar de Pabo. Mijn LIO stage heb ik op CBS de Borg in groep 3 gedaan. Wat heb ik daar van genoten. Aan het eind van deze stage kon ik zeggen dat ik was afgestudeerd als leerkracht basis onderwijs en was ik eindelijk juf.

Ik ben sinds 2014 werkzaam op CBS de Borg. Ik geniet ervan om als leerkracht aan het werk te mogen zijn. Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken. Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn eigen manier. Het is zo bijzonder om als leerkracht te mogen bijdragen aan de ontwikkeling van een kind. Dit doe ik met veel plezier!

Jolanda van der Veen
Nynke van Delden