Gaby Soewu
Hallo! Mijn naam is Gaby Soewu, ik ben 23 jaar en kom uit Amersfoort. Daar ben ik geboren en opgegroeid totdat ik naar Groningen verhuisde om de pabo te studeren.

Ik wist vrij snel dat ik later met kinderen wilde werken, maar nog niet in welk werkveld. Ik speelde vroeger veel met vriendjes en vriendinnetjes op straat en heb als tiener veel opgepast. Daarnaast heb ik dansles gegeven op mijn oude dansschool. Ik begon toen als assistent bij de jongsten (kleuterleeftijd). Later heb ik zelf een kleutergroep geleid en ook groepen van oudere leeftijden. Ik heb hier ontzettend van genoten! Ik kon hier enorm mijn passie en creativiteit in kwijt omdat ik de dansen ook zelf mocht choreograferen!
In dit opzicht heb ik ontdekt dat ik lesgeven leuk vind. Ik vind het fascinerend hoe een kind leert en zich ontwikkeld, en de school is een enorm rijke leeromgeving!

Naast dansen doe ik aan volleybal en besteed ik mijn vrije tijd aan muziek luisteren, films/series kijken, koken en afspreken met vrienden. Daarnaast hou ik van reizen en naar concerten/festivals/theatershows gaan.

Van februari t/m juni 2019 loop ik mijn eindstage hier op CBS De Borg. Ik hoop hier een leuke en leerzame tijd te hebben en straks met mijn diploma op zak als leerkracht aan het werk te gaan!
Mirthe Timmer
Esther Eshuis