Leerkrachten
teacher
Emily Sisal

Mijn naam is Emily Sisal en ik woon in Assen. Ik ben getrouwd met Stephen en samen hebben wij twee prachtige dochters: Miley (7 jaar) en Faye (3 jaar).

In 2005 ben ik afgestudeerd aan de christelijke PABO in Groningen. Daarna ben ik gelijk aan het werk gegaan op een basisschool in Hoogezand. Hier heb ik in totaal 12 jaar gewerkt in verschillende groepen maar voornamelijk bij de kleuters. Op deze school was ik onderbouw-coördinator en daarbij passend heb ik in 2015 de opleiding Specialist Jonge Kind met succes afgerond. Omdat ik toch wat meer ervaring wilde opdoen in de midden- en bovenbouw en ook wel nieuwsgierig was naar de werkwijze op een andere school ben ik in 2017 gaan werken op een dorpsschooltje in Balinge. Hier heb ik veel ervaring opgedaan met het werken met combinatiegroepen voornamelijk in de midden- en bovenbouw.

 

In mijn vrije tijd zijn wij als gezin actief betrokken bij de kerk. We helpen zoveel mogelijk mee en ik zing graag in de worshipband waar mijn man drummer van is.

Verder vind ik het erg leuk om te winkelen, uit eten te gaan en veel tijd met mijn gezin, familie en vrienden door te brengen!

 

Ik ben per 1 maart 2019 begonnen met werken op De Borg. Ik mag de komende periode voor veel verschillende groepen staan en ik kijk uit naar deze nieuwe periode op deze sprankelende school, de eerste indruk is in elk geval zeer goed!

Jolanda van der Veen
Nynke van Delden
Irene van der Molen
Leonora Maijchrzak-Latumalea
Odilia Uineken
Esther Eshuis
Resi Stevens
Anita Everts
Menco Oedzes
Gerben Wollerich
Rianne Pen
Leontien Scholma-Poel
Laura Plagge
Hilleen Knippenberg
Trijnie Tuil
Michelle Verhart
Carmen Jorritsma
Laura Duijn
Mark Afman
Jasna Joosten
Marije van Houten
Ingrid ten Cate
Maaike de Hoog
Marieke Oppewal
Kees Bouma
Judith ten Hoopen
Froukje Oosterhuis
Marjolijn Stuiver
Fijbe Bijl
Akkie Homan
Alice de Vries
Anne Afman
Annet Schipper
Christa Boer
Clara Visscher
Elisa Bilijam
Eva Prins
Geeske Loerts
Gerdy Zwart
Harma Kruizinga
Heleen Rodenboog
Janke Buis
Joanneke Cats
Keke Dam
Marjan Staal
Menja Gelderloos
Mieke Scholten
Rijkland Wasseram
Yke Alberts
Marije van der Woude
Harjanne Kuipers
Agenda
calender