Paula Boonstra

Mijn naam is Paula Boonstra en vanaf de start van schooljaar 2022-2023 ga ik werken als onderwijsassistente bij de taalklas van CBS De Borg.  Ik ben geboren in Leeuwarden, heb altijd gewoond in het kleine dorpje Gytsjerk en ben net verhuisd naar Groningen.

 

Ik heb een aantal jaren in het buitenland gewoond voor mijn sport (België, Parijs en Boedapest). Volleybal is dan ook mijn enige uit de hand gelopen hobby. Aankomend jaar zal ik met Sudosa-Desto in de eredivisie uitkomen, met Mark Afman als één van de hoofdcoaches.

 

Sinds vorig jaar ben ik erachter gekomen dat mijn grote passie ligt bij de ontwikkeling van kinderen. Dit heb ik ontdekt door het volgen van een korte studie Ontwikkelingspsychologie, nadat ik een aantal jaar daarvoor de hbo-opleiding Commerciële Economie had afgerond. In februari 2022 ben ik begonnen met de verkorte Pabo in Groningen om juf te worden.

 

Toen ik ben gestart met deze studie ben ik gaan zoeken naar een baan, waarbij ik mezelf nu al kan ontwikkelen op het gebied van lesgeven aan kinderen en heb dit gevonden in een baan als onderwijsassistente. Ik heb ontzettend veel zin in dit werk en kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!