Weer begonnen
Aug 26, 2019

Maandag 26 augustus zijn we met veel enthousiasme begonnen aan het nieuwe schooljaar. We starten met ruim 450 kinderen, 19 groepen en 53 medewerkers aam het schooljaar 2019 – 2020.
Drie nieuwe leerkrachten versterken ons team, t.w. Jolanda van der Veen, Irene van der Molen en Nynke van Delden. Directiesecretaresse Leonora is terug gekeerd van haar zwangerschapsverlof. Bijna alle zieke medewerkers zijn weer begonnen.

In de eerste weken van het nieuwe schooljaar besteden we veel aandacht aan de groepsvorming. In deze zgn. ‘Gouden Weken’ doen de groepen vaak een groepsbevorderende activiteit. Onder meer door af en toe buiten een spelletje te doen. Het was een warme dag, dus even naar de schaduw was welkom.

In de loop van 2019 – 2020 start de grote verbouwing. Hierdoor zullen enkele groepen naar een andere locatie moeten. Waarschijnlijk wordt dat het schoolgebouw van de voormalige obs De Linde.

We zijn ook gestart met een ouderportaal: ‘Mijn School’. We willen graag dat alle ouders snel voor de eerste keer inloggen.