Vrijdag Day for Change markt vanaf 13.30 uur
Apr 09, 2019

Komende vrijdag 12 april bent u van harte welkom op de jaarlijkse Day for Change markt. Deze markt wordt door de beide groepen 8 georganiseerd als afsluitende activiteit van het drie weken durend project Day for Change. De groepen 7 en 8 hebben drie weken gewerkt aan dit project waarin wereldburgerschap, ondernemerschap én omgaan met geld aan de orde komen. Tijdens het project starten de leerlingen met een microkrediet van Day for Change een eigen bedrijf. De winst die zij vervolgens maken, wordt ingezet om ‘inclusive finance’ projecten in ontwikkelingslanden te steunen. Zo snijdt het mes aan twee kanten.
De markt begint om 13.30 uur en duurt tot 15 uur. De kinderen uit de lagere klassen mogen vanaf 14 uur (met hun ouders) de markt over. Er is van alles te doen, te koop, te winnen en te eten voor jong en oud!
Er kan alleen contant betaald worden.
We zien u graag aanstaande vrijdag!

Groeten van de kinderen van de groepen 8