Ouderavond PBS 23 november
Nov 18, 2016

Woensdag 23 november organiseren we een ouderavond over PBS, Positive Behavior Support. Het belooft echt een hele leuke en zinvolle avond te worden.

Als schoolteam zijn we nu ruim een jaar bezig ons te scholen in dit programma. U heeft er als ouder misschien nog niet zo heel veel van meegekregen, maar uw kind heeft vast wel eens wat verteld over de armbandjes die worden uitgedeeld, of misschien over een leuke les die het heeft gekregen.

Veel ouders hebben aangegeven bij de tevredenheidspeiling dat ze graag mee willen denken over het beleid van de school. Wij vinden dat ook heel belangrijk, daarom willen wij u graag informeren en samen met u praten over PBS.

Wij werken er hard aan om dit programma binnen drie jaar helemaal doorgevoerd te hebben in onze school. Wat houdt PBS eigenlijk precies in? Is het ook een beetje soft? Kan je alles wel positief benaderen? Wat vraagt dat van een leerkracht en kan u als ouder hier thuis ook iets mee? (ja!) Wat voor lessen worden er gegeven en welke beloningssystemen en consequenties hebben wij nu uitgewerkt?

Op deze interactieve avond wordt u vast een stuk wijzer. Zou u uw komst willen aankondigen via de mail naar Gerdien Wassenaar ( g.wassenaar@cbsdeborg.nl) zodat we een beetje weten op hoeveel ouders we kunnen rekenen. Wij weten zeker dat we samen met u een mooie avond kunnen beleven. En…… je weet nooit wanneer je de verrassing krijgt!

Er hebben zich al 20 ouders opgegeven, maar daar kunnen nog wel wat bij. Het begint om 19.45 uur met een kopje koffie of thee.