Koeman Playground geopend
Nov 30, 2018

Vandaag, vrijdag 30 november, was het een feestelijke dag. De Koemanplayground staat er en is officieel geopend. Vijf jaar geleden nam buurtbewoner en Jaap Poel, vader van twee voetballende zoons (Niek en Finn), het initiatief tot de plaatsing van een sportkooi.
Het is uiteindelijk gelukt. Vrijdag 30 – 11 openden mevrouw Marijke Koeman (moeder van Ronald en Erwin) en haar kleinzoon Len ( zoon van Erwin) de playground. De beroemde broers Koeman speelden ooit op het grasveldje naast de Borg(die er toen nog niet stond) hun eerste partijtjes. Nu is het een prachtige voetbalkooi voor de kinderen van de grootste school van Haren en andere kinderen uit de wijk. De Borg, een grote sponsor van de kooi, is blij met de opening. Gedurende de hele dag kregen alle groepen een les op de playground van gymmeester Menco.
Hierbij de link naar de rapportage van OOGTV:

Len Koeman opent nieuw speelveld in Haren