Kinderboekenweek geopend met memoryspel op het plein!
Oct 03, 2018

Vanaf 8.15 tot 8.45 liepen de leerlingen van groep 8 allemaal met een afbeelding van een ‘boekenvriendje’ op het plein.Dit boekenvriendje hoort natuurlijk bij een ander vriendje. Samen met de kinderen uit groep 3 t/m 7 mochten ouders dit reuze memory spel spelen, door op een formulier de nummers van de paren in te vullen. Wie lukte het om alle duo’s op te zoeken?
Het spel werd afgesloten met een gezamenlijk zingen van het lied “Kom erbij ” van Kinderen voor Kinderen. Daarna gingen de kinderen naar hun klas.
De kleuters speelden dit spel onder schooltijd samen met de leerkrachten. Het was een geslaagde opening en er waren veel ouders !

Tevens start woensdagmiddag de jaarlijkse boekenmarkt. Deze is woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag na schooltijd geopend en ook op donderdag- en vrijdagochtend van 8:15 uur – 8:45 uur. In de kraam liggen allerlei boeken voor groep 1 t/m 8. Van veel boeken hebben we meerdere exemplaren, zodat deze direct mee naar huis kunnen, van andere boeken zal er een nieuw exemplaar besteld moeten worden. De boeken moeten contant afgerekend worden. Pinnen kan niet.
20% van de totale opbrengst mag de school weer gebruiken om nieuwe boeken te kopen. De boekenmarkt is te vinden in de hal van onze school.