Juffendag 8b
Jun 12, 2019

Vandaag had groep 8b Juffendag. De kinderen hadden allemaal cadeautjes meegenomen (waarvoor bedankt!) en verstopten deze in het lokaal. Wij zochten de cadeautjes en sommige cadeautjes waren wel erg lastig te vinden!
Daarna was het tijd voor Minute To Win It spelletjes. In 4 teams werden opdrachten zo snel mogelijk en zo goed mogelijk uitgevoerd. Zo waren er opdrachten met koekjes naar je mond brengen terwijl je op de grond ligt, theezakjes op een pet zien te krijgen, kaarten van de tafel schieten met elastiekjes, m&m’s sorteren op kleur, schoen werpen op tafel, snoepjes laten balanceren, dobbelstenen op een ijslollystokje zetten die in je mond zit en nog veel meer. Wat een lol hadden de kinderen en we vonden het ook heel knap hoe zij alles voor elkaar kregen!
Als lunch hebben we de kinderen meegenomen naar de snackbar voor een patatje en terug op school was er nog een beetje tijd over voor een film. Het was een geslaagde dag!