Groepen 7 op Kamp!
Sep 21, 2018

6 uur ‘s ochtends, wat kun je dan beter doen, dan een stukje op de website zetten over ons kamp!

Wat hebben we het leuk met elkaar. Samen fietsen naar de camping was al een belevenis, de tent inrichten, de omgeving verkennen. Zwemmen in het meertje van de camping.

‘s Middags komt meester Kees Levend Stratego spelen, wat was het spannend tot de laatste seconde, iedereen was bloedfanatiek!

Na het avondeten valt langzaam de schemer en kunnen we beginnen aan ons kampvuur, iets waar heel veel kinderen naar uit hebben gekeken. Marshmallows boven het vuur houden en gezellig kletsen met elkaar, muziekje erbij.

En dan komt het moment dat iedereen naar bed gaat. Slapen doen we liever niet, maar goed, het moet.
En nu is iedereen alweer fris en fruitig voor wat deze dag gaat brengen!