Groep 4C in de herfst
Oct 16, 2018

Groep 4C is blij met de herfst! De kinderen verzamelen erg actief voor de herfsttafel. Deze is goed gevuld met eikels, kastanjes en bladeren. Daarnaast vinden we het leuk om te knutselen over het thema ‘herfst’. De vele kleuren en de vallende bladeren vinden het mooiste aan de herfst. We hebben een mooie herfstboom geverfd met wattenstaafjes, onze onderarm hebben we gebruikt voor het tekenen van de boom zelf. Ook hebben we herfstbladeren uit een zwartgeverfd blad gekrast. Hiervoor moesten de kinderen eerst een blad vullen met allerlei kleuren, waarna ze het zwart verfden. Tot slot zochten de kinderen een blad om deze er in krassen. Naast het knutselen over de herfst vinden we het spelen met de bladeren het leukst. Wat kunnen we een plezier hebben aan de herfst!