Buitenlesdag
Apr 18, 2018

Dinsdag hebben wij mee gedaan aan de Nationale Buitenlesdag 2018. Vanzelfsprekend staat deze dag in het teken van buiten de les volgen. In de ochtend begonnen we meteen met een taalles buiten. Verschillende woorden lagen verspreid over het voetbalveld en de kinderen moesten om de beurt de juiste woorden zoeken. Na drie minuten was het tijd om met het groepje te overleggen of ze wel de juiste woorden hadden opgeschreven.

In de middag hadden wij ook de rekenles buiten. We begonnen met een activiteit om de tafel van 7 te oefenen. De kinderen sprongen de tafel. Vervolgens werden de kinderen in 6 groepen verdeeld. De rekenestafette ging van start. Plus, min en keersommen werden al rennend berekend. Het groene groepje slaagde erin om de meeste sommen te berekenen binnen de tijd. De kinderen hebben ontzettend goed hun best gedaan!!