Afsluiting projectweek Eerste Wereldoorlog
Apr 18, 2018

Zo vlak voor de meivakantie aan hebben de groepen 7 een projectweek over de Eerste Wereldoorlog gehad. Tijdens deze twee weken hebben de kinderen alles geleerd over de periode van 1914-1918. We hebben bijvoorbeeld de serie ‘Kleine handen in een Grote oorlog’ gekeken, we hebben een klaproos gemaakt, een les over Mata Hari en de Vrede van Versailles gehad. Deze projectweek hebben we afgesloten met een presentatie van de muurkranten die de kinderen in tweetallen gemaakt hebben. Ze hadden allemaal een eigen onderwerp: het begin van de oorlog, loopgraven, oorlog in de lucht, oorlog op zee, gifgas & gasmaskers, einde van de oorlog en de rol van Nederland in deze oorlog. Ze hebben hard gewerkt en hebben een prachtig eindresultaat behaald. Morgen zal de laatste les gegeven worden en daarmee is deze project week afgesloten.