Afsluiting Kinderboekenweek
Oct 12, 2018

Vandaag hebben we met alle kinderen de Kinderboekenweek afgesloten in de hal. Na een mooie dans van leerlingen uit groep 6b volgde de prijsuitreiking. Een spannend moment, want wat waren er mooie tekeningen en verhalen gemaakt over het thema vriendschap. Van de groepen 1 tot en met 3 won Morris uit de Dolfijnengroep de zilveren penseel en Frederique uit groep 3a de gouden penseel. Zij hadden beide een prachtige tekening gemaakt. Groep 4 tot en met 8 hadden verhalen geschreven over vriendschap. Van groep 4 tot en met groep 5 won Chelsea uit groep 4c de zilveren griffel en Julian uit groep 5b de gouden griffel. Van de groepen 6 tot en met 8 won Elin uit groep 6a de zilveren griffel en Saar uit groep 8a de gouden griffel. Daarna mocht de leerlingenraad nog de prijs ‘Met vlag en wimpel’ uitreiken. Deze prijs ging naar Lotte uit groep 3b. Allemaal van harte gefeliciteerd! Vervolgens mochten de leerlingen nog één keer dansen op het lied van ‘Kom erbij!’ van Kinderen voor Kinderen. We hebben de Kinderboekenweek dus swingend afgesloten!