Natuurlijk had Sinterklaas ook weer tijd voor onze school vrij gemaakt. Het paard bleef in de stal, het had volgens Sinterklaas nog niet de juiste hoefijzers onder en met de gladde wegen van hedenochtend durfde Sinterklaas dat niet aan.
Heel veel kinderen en vaders en moeders stonden om 8.25 uur zingend klaar toen het hoge gezelschap arriveerde. Daarna gingen alle groepen ( tot en met 4) bij Sinterklaas langs. Die maakte nog snel een rondje langs de bovenbouw en vertrok toen naar onze school voor asielzoekerskinderen in Onnen.
Binnenkort vast meer op deze website.

We hebben Schrijfdans voor Kleuters op het platte vlak gedaan vandaag.
In plaats van wasco en papier hebben we scheerschuim en het tafelblad gebruikt. Dit zorgde voor hilariteit! Hieronder een paar grappige foto’s.

En een mooi filmpje:

Afgelopen woensdag hebben de kinderen in groep 1 en 2 in Onnen mooie kunstwerken gemaakt met verf.
Ze hebben een tekening gemaakt van verf op het tafelblad, waarvan een afdruk werd gemaakt op een groot vel papier.
De kinderen en de juffen hebben genoten!

De kinderen hebben op een donderdagmorgen allerlei dingen gegeten waarbij ze de woorden proeven, zuur, zoet, zout, vies en lekker gingen leren.
Het was een gezellige les waarbij de kinderen lekker hebben gegeten!

Bij de kikkers leren we elke dag minimaal 7 nieuwe Nederlandse woorden. Vandaag waren onder andere ‘de voet’ en ‘de vogel’ aan de beurt. Dus… hebben we van onze voetafdrukken vogels gemaakt. Het gekietel onder de voeten zorgde voor hilarische momenten. Leerlingen uit andere groepen vonden het erg interessant!

Een kijkje in groep 1 en 2 in Onnen bij de Kikkers.

We werken en spelen gezellig hier.
2 maal in de week gymmen we in het speellokaal op de Borg in Haren.

Locatie Onnen:
Bakkerweg 2