Vandaag was het feest in groep 4c!
We speelden One minute to win it, deden waterspelletjes buiten, aten een taartje en keken een stukje film, allemaal heel erg gezellig.
Hartelijk dank voor alle lieve tekeningen, woorden en cadeautjes.

De hele gymzaal was vandaag omgetoverd naar een fitnesszaal! Dat was een potje doorzetten en afzien, maar ook trots zijn op jezelf. Wat heb je eigenlijk veel spieren die pijn kunnen doen!
We boffen maar met juf Jolanda, elke keer weer een leuke, uitdagende gymles.

Vandaag werd groep 4C getrakteerd op een heerlijk verkoelend ijsje. De moeder van Isa kwam ze brengen. Zomaar! Dank je wel Ineke, we hebben gesmuld!

Vandaag kregen we tijdens de gymles een tennisclinic “Maak kennis met tennis” bij TSH. Wat was dat leuk en leerzaam. Ouders, hartelijk bedankt voor het brengen en halen!

De kanjers van groep 4c stonden maandag op het podium voor de weekopening!

Afgelopen maandag bezochten we de bibliotheek waar Mariken Jongman ons vertelde hoe het is om een schrijver te zijn en wat je allemaal moet doen om een boek te schrijven. Ze las voor uit eigen werk en zong een grappig liedje. Na afloop picknickten we op het plein!

Juf Ingrid gaf 4C afgelopen maandag hun eerste schaakles. Die werd met enthousiasme ontvangen en er werd direct serieus geoefend. Nog vier lessen te gaan!

Wat een fijne dag was het vandaag!

Groep 4c leerde afgelopen week het woord specerij. Een uitgelezen kans om de verschillen te ruiken, maar ook om te proeven van de kruiden!

Woensdag is groep 3c op schoolreis geweest. We gingen naar Plopsaland. Het was een hele leuke en gezellige dag.

Vandaag konden we weer lekker buiten in het zonnetje gymmen!

Door het mooie weer kon groep 3c vandaag lekker buiten gymmen!

De afgelopen weken hebben de kinderen van groep 3C allemaal plastic dopjes gespaard. Gistermiddag hebben we hier tijdens de crea les voorjaarsbloemen van gemaakt. De klas hangt nu helemaal vol met mooie bloemen.

Vandaag hebben we in groep 3c met oostindische inkt gewerkt. Dat was leuk, maar ook best moeilijk!

Maandag 22 februari had groep 3c de weekopening. Het thema van deze week is ‘goedmaken’. We hebben hierover tekeningen laten zien, gezongen, een toneel stukje laten zien en een gebed voorgelezen. We vonden het erg leuk om te doen!

Ook in groep 3C hebben we verschillende proefjes gedaan in de wonderbaarlijke week. Vrijdagmiddag hebben we een circuit gedaan met 5 verschillende proefjes. Wat was het leuk en wat hebben we veel ontdekt.

Vrijdagmiddag hebben wij winterbomen gemaakt met pastel krijt. De klas is nu leuk versierd met allemaal mooie schilderijtjes.

Vandaag kregen wij een les programmeren van juf Anne. Wat was het leuk! We hebben kennisgemaakt met Dash en Dot en gaan deze week zelf al wat opdrachten uitvoeren in de klas. We hebben al weer erg veel zin in de volgende les!

Wij hebben gisteravond een gezellig kerstdiner gehad. Ouders bedankt voor het lekkere eten!

Vandaag hebben we een gezellige Sinterklaas dag gehad in groep 3c. Pepernoten bingo, stoelendans en een circuit met allemaal spelletjes en knutselopdrachten. En natuurlijk brachten we ook een bezoekje aan Sinterklaas en zijn pieten.

Afgelopen vrijdag zijn we in groep 3c begonnen met het maken van een stoomboot. Eerst hebben we met de klas een woordspin gemaakt over de stoomboot. Daarna hebben we in groepjes van 3 of 4 kinderen gewerkt aan de kamers voor de stoomboot. Vandaag was hij klaar!

We hebben allemaal hard gewerkt aan onze lampion en wat zijn ze mooi geworden. We zijn helemaal klaar voor vanavond.

Vanmiddag hebben wij een gezellige middag gehad. Eerst gingen we pannenkoeken eten met elkaar. Dat was erg lekker. Ouders bedankt voor het bakken! Daarna hebben we spelletjes gedaan en gekleurd.

Vanmiddag was het boekenbal in de hal met mooie discolampen van MY Facilities BV. Alle groepen mochten hier om de beurt heen. Sommige kinderen zelfs mooi verkleed als hun favoriete boekenheld. We hebben veel plezier gehad.

Vandaag begonnen we de veilig leren lezen les met een spelletje. We kregen allemaal een letter en moesten andere kinderen zoeken waar we een woord mee konden maken.

Locatie Onnen:
Bakkerweg 2