Vandaag zijn we naar de bibliotheek geweest. Daar heeft de mevrouw van de bieb het boek Trol en Pietertje voorgelezen. Daarna gingen we in groepjes allemaal leuke spelletjes doen over het boek. We mochten met bijvoorbeeld met een vliegenmepper op het goede plaatje slaan. Of letters vissen uit een bak met water en daar een woord van maken. We vonden het heel erg leuk!

Voor de meivakantie zijn we op bezoek geweest bij de boerderij van de opa van Anna. Wat hadden we een geluk; er waren lammetjes! Verder hebben we paarden, koeien, kippen, poezen en een hele vrolijke hond gezien. Ook hebben we heerlijk gespeeld op een hoge zandbult. Wat was het gezellig. We hebben aan het einde samen ons fruit gegeten op de hooibalen. De kinderen raakten maar niet uitgepraat over dit leuke bezoek!

Hierbij een kijkje in de klas terwijl de kinderen spelend leren.

Op deze ochtend mochten ouders samen met hun kind een gezelschapsspelletje komen spelen in de klas. De kinderen hadden hele leuke spelletjes meegenomen. Wat was het gezellig!

Wij hebben muziekles gehad. We hebben geleerd hoe we sommige instrumenten moesten gebruiken en welke geluiden goed bij een bepaalde beweging past. Dit hoorde allemaal bij het boek: ‘de kleine reus’.

We gingen een baard maken van scheerschuim. Wat voelt dat gek!!

Hierbij de foto’s van de sinterklaasviering. De kinderen hebben het ontzettend leuk gehad.

Wat gezellig dat de opa en oma van Noortje kwamen voorlezen. De kinderen vonden het een heel erg leuk voorleesverhaal!

Wat is het toch leuk.
Groep 6b heeft vanmiddag de Dolfijnen voorgelezen.
Ze gingen zelf een plekje zoeken in de school.
Eerst een beetje onwennig, maar al gauw super gezellig.

Deze week gaan de bijbel verhalen over verhuizen.
Ruth gaat met Naomi mee naar haar land.
De dolfijnen laten zien en horen wat je allemaal moet doen als je gaat verhuizen.

Donderdag ochtend hebben de dolfijnen een heerlijk paasontbijt gehad in de klas.
Het zag er erg gezellig uit.

Afgelopen woensdag werd er ook bij de dolfijnen hard gerekend.

Donderdag gingen wij met zijn allen naar de theatervoorstelling bij ons op school.
De voorstelling ging over Reismuis.

Dingemans (de muis) reist de hele wereld over op zoek naar zijn vrouw en kindertjes.
Hij beleeft de spannendste avonturen.

Op vrijdag 23 januari werden de dolfijnen voorgelezen door groep 8b.
Het was heel gezellig!
Kijk maar naar de foto’s

Locatie Onnen:
Bakkerweg 2