Mijn naam is Marjolijn Stuiver, ik ben opgegroeid in Groningen samen met mijn zusje en ouders. Ik woon nu met veel plezier in Haren, samen met mijn man Anne-Bart en onze 2 lieve zonen Laurens en Matthijs.

Ik werk sinds 2005 als leerkracht op De Borg. De Borg is voor mij een hele fijne werkplek, met fantastische kinderen, fijne, betrokken ouders en een enthousiast, gedreven team.

Ik geniet van het onderwijs omdat het zo dynamisch is. Iedere dag verschillende lessen, goede gesprekken, samen plezier hebben en leren van en met elkaar.

De basis van het leren is voor mij een veilige sfeer in de klas en daar werk ik graag aan met een groep kinderen. Het is zo leuk de kinderen goed te leren kennen, een hele klas vol verschillen, maar toch ook zoveel overeenkomsten. Het is voor mij de uitdaging de overeenkomsten samen te brengen en de verschillen er ook te laten zijn, dat brengt zoveel kleur in een groep. Een groep waar ieder kind zichzelf kan zijn en zich durft te laten zien en horen vind ik heel belangrijk.

Bij ons op school zitten kinderen met allerlei talenten en ik vind het mooi dat er voor de vele talenten ruimte is! Zo organiseer ik twee keer per jaar, samen met mijn collega Gerdien Wassenaar, een muziekavond op school. Ik hou erg van muziek, speel zelf piano en zing heel graag. Het is leuk om kinderen bezig te zien met muziek, van kinderen die nog maar net les hebben tot al hele ervaren pianisten, violisten, zangers en zangeressen!

Ik geniet iedere dag van het werken met de kinderen en hoop dat nog heel lang te doen op De Borg!

Jint Hoeksema
Johanna Molenaar