Mijn naam is Marco Oosterhof.

In 2004 heb ik mijn diploma voor leerkracht basisonderwijs gehaald aan de Pabo de Eekhorst in Assen.  Hier heb ik sindsdien nog geen moment spijt van gehad. Naast dat ik de leukste baan heb die er is, heb ik ook mijn vrouw hier ontmoet.

Nadat ik in 1980 in Amsterdam ben geboren, heb ik samen met mijn ouders op verschillende plekken gewoond,  op 9- jarige leeftijd kwam ik in Assen terecht. Hier heb ik de bovenbouw van de basisschool doorlopen en ik denk nog met veel plezier aan deze tijd terug.  Hopelijk kunnen de kinderen bij ons op school dat later ook…

Een van de leukste vakken vond ik wereldoriëntatie. Nog steeds is dit een van mijn favoriete vakken, welke ik met veel plezier geef. Het samen ontdekken, leren en het samen spelen vind ik erg belangrijk in het onderwijs. We leren allemaal van elkaar. Ook gezellig met de jongelui een potje voetballen in de pauze is wel aan mij besteed, even samen ontspannen om er daarna weer volop tegenaan te gaan.

Voetbal is een van mijn grote hobby’s. Elk weekend ben ik wel op het veld te vinden. Verder maak ik graag veel tijd vrij voor mijn gezin en probeer ik af en toe lekker de motor te pakken om even uit te waaien.

calender