Mijn naam is Lysette de Boer. In 1990 ben ik geboren in Groningen. Ik heb tot mijn 21ste bij mijn ouders gewoond in Onderdendam, een ontzettend klein dorpje dus altijd erg knus.

Op dit moment woon ik samen met mijn man William en onze 2 dochters, Sophie en Jasmijn in Kloosterburen. We wonen op een melkveebedrijf tegen de Waddenzee aan. We genieten ontzettend van deze mooie plek, het uitzicht en het werken met de beesten. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om leuke dingen te doen met vrienden. Gezellig eten, barbecueën en een wijntje bij de vuur korf, heerlijk.

Ik ben in 2008 begonnen aan de PABO. Ik vond het altijd al erg leuk om met kinderen te werken maar door de stages tijdens de opleiding merkte ik dat ik echt op mijn plek zat. Ik ben in 2012 afgestudeerd en ben nu alweer bezig aan mijn 5de werkjaar. Ik werk met ontzettend veel plezier in het onderwijs en hoop ook op een hele plezierige tijd hier op de Borg. Het is zo bijzonder om de ontwikkeling van kinderen te zien en hier een steentje aan te mogen bijdragen. Ze zien groeien en bloeien op verschillende manieren. Ieder kind is ergens goed in en ik probeer dat uit de kinderen naar boven te halen.

Jint Hoeksema
Johanna Molenaar