Mijn naam is Laura Plagge en ik ben opgegroeid in Haarlem. Al vanaf jongs af aan wilde ik juf worden. Ik ging, toen ik op de middelbare school zat, vaak mee met mijn moeder om te helpen in haar kleutergroep. Na het behalen van mijn gymnasiumdiploma heb ik er dan ook voor gekozen om de opleiding tot Leraar Basisonderwijs te gaan doen. Toen ik klaar was met mijn opleiding ben ik voor de liefde verhuisd naar Groningen. Hier woon ik met heel veel plezier nu al sinds 2010 samen met mijn vriend Koen.

Ik heb de afgelopen jaren ingevallen op veel verschillende scholen in het noorden van Nederland en daardoor heb eigenlijk elke jaargroep wel een keer les gegeven. Daarnaast heb ik een hele tijd als muziekleerkracht gewerkt bij Visio onderwijs en cursussen NT2 gegeven voor volwassenen bij de gemeente in Haren. Ook kennen sommige kinderen mij misschien nog wel van de BSO, want daar heb ik ook een tijdje gewerkt.

In mijn vrije tijd ben ik heel veel bezig met muziek. Naast dat ik het leuk vind om naar concerten te gaan, speel ik zelf piano, basgitaar en cello. Ik vind muziek zelfs zo leuk dat ik artikelen over nieuwe cd’s schrijf op een muziekwebsite. Naast mijn muziekhobby speel ik graag bordspelletjes en computergames, ben ik gek op lezen en kan je me elke week vinden op de squashbaan.

calender