Koen de Groot

Mijn naam is Koen de Groot.

Op 10 juli 1990 ben ik geboren te Stadskanaal, waar ik 20 jaar heb gewoond. Vervolgens ben ik verhuisd naar Groningen, waar ik nog steeds met plezier woon.

Ik werk sinds november 2014 als onderwijsassistent op CBS de Borg in Onnen (de AZC afdeling van de Borg). Als kind wou ik al meester worden. Op het Alfa College te Groningen heb ik de opleiding Onderwijsassistent (niveau 4) gevolgd en afgerond. Vervolgens heb ik mijn studie vervolgd op de Pabo. Deze opleiding heb ik helaas niet kunnen afronden.

Des al niet te min ben ik zeer tevreden met mijn huidige baan als Onderwijsassistent. Het werken met deze groep kinderen is een zeer bijzondere ervaring. Daarnaast is het voor mij, ook als onderwijsassistent, zeer uitdagend werk om te doen. Net zoals elke ochtend het half uur fietsen ook een behoorlijke uitdaging is ;-).

Naast mijn werk ben ik 3 keer per week actief op het voetbalveld. Dit doe ik bij Groen Geel zondag 4. Naast mijn sport is het ook direct mijn grootste hobby. Naast mijn eigen voetbalcarrière op hoog niveau (6e klasse reserve), ben ik ook een supporter van FC Groningen.

Ik hoop hier op CBS de Borg nog veel ervaring op te mogen doen en veel te leren van deze toch best bijzondere doelgroep. Dit in combinatie met een gemotiveerd, enthousiast en gezellig team zie ik het helemaal zitten.

Jint Hoeksema
Johanna Molenaar