Mijn naam is Jasna Joosten. Ik ben geboren en opgegroeid in Noord Limburg. Na de Pabo ben ik in 1998 begonnen als leerkracht, eerst in de onderbouw gecombineerd met werk als remedial teacher. Later in de bovenbouw op een Jenaplanschool in Malden bij Nijmegen.

Het mooie van dit vak is om kinderen tot  bloei te laten komen door een veilige en uitdagende omgeving te bieden samen met collega’s en ouders.

Om goed aan te kunnen sluiten bij de behoeften en talenten van kinderen heb ik een opleiding voor remedial teacher gevolgd en daarna als integratief kindertherapeut.

Ik heb jarenlang gewoond en gewerkt in Nijmegen waar ik 3 prachtige dochters (Roos, Tara en Sanne) heb gekregen. Nu woon ik samen met mijn man Stephan Wiersma in Haren en tot voor kort vormden we met 5 kinderen (met Ilse en Pepijn) een samengesteld gezin. Onze zoon Olivier maakte ons gezin compleet. Drie van onze kinderen zitten op De Borg waardoor ik de school eerst als ouder heb leren kennen. Het beeld wat ik van de school had, wordt bevestigd nu ik als leerkracht hier werk. De school heeft oog voor de cognitieve ontwikkeling én voor de sociaal emotionele ontwikkeling. Daarmee sluit de school helemaal aan op mijn visie. Mooi om te ervaren hoe betrokken en actief het team is met oog voor alle kinderen waarbij ook het team zich wil blijven ontwikkelen.  Ik ben blij hiervan deel uit te mogen maken.

Leontien Scholma-Poel