Mijn naam is Harjanne van Steinvoorn. Ik ben geboren op 14 mei 1993 in Veendam. Hier ging ik ook naar de basisschool. Ik had een gezellige klas en iedereen kon goed met elkaar opschieten. We waren echt een groep. Ik ging altijd met plezier naar school. Toen ik twaalf jaar was ben ik met mijn ouders en broertje en zusje verhuisd naar Beilen. Hier woon ik nu ook samen met mijn vriend. Mijn hobby is volleybal. Hier besteed ik veel tijd aan. Ik ben vaak in de sporthal te vinden om de jeugd te trainen en te coachen of om zelf te trainen of een wedstrijd te spelen.

Al op de basisschool wist ik dat ik later als ik groot was juf wilde worden. Thuis speelde ik vaak schooltje met vriendinnetjes en ik las graag boeken voor aan mijn broertje en zusje. In Havo 5 was het voor veel klasgenoten moeilijk om een vervolgstudie te kiezen. Voor mij was er geen twijfel mogelijk. Ik ging naar de Pabo. Mijn eind stage heb ik gelopen op CBS de Borg in groep 3. Wat heb ik daar van genoten. Aan het eind van deze stage kon ik zeggen dat ik was afgestudeerd als leerkracht basis onderwijs en was ik eindelijk juf.

Ik ben sinds 2014 werkzaam op CBS de Borg. Ik geniet ervan om als leerkracht aan het werk te kunnen op CBS de Borg. Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken. Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn eigen manier. Het is zo bijzonder om als leerkracht te mogen bijdragen aan de ontwikkeling van een kind. Dit doe ik met veel plezier!