“Mijn zoon kan zichzelf zijn bij jou”, is het mooist dat ik gehoord heb. Dat kinderen zich veilig voelen en met plezier naar school toe gaan. Tijdens het serieuze werk af en toe even met elkaar kletsen en grapjes maken.

Ik ben Gerdy Zwart, opgegroeid in Loppersum. Na de havo ben ik gaan studeren in de stad op de CHN (Christelijke Hogeschool Noord-Nederland) om juf te worden. Op mijn negentiende ben ik verhuisd naar de stad, om in mijn eerste studentenkamertje te trekken. In mijn laatste jaar wilde ik de wereld verkennen en heb ik stage gelopen op de Albert Schweitzer school op Curacao. Wat een fantastische ervaring! De scholen beginnen om 7.15 uur en om 12.15 ben je vrij. Met veertig ontzettend enthousiaste kinderen heb ik daar een hele leuke tijd gehad. Na een aantal jaren invallen ben ik op CBS de Borg gekomen waar ik me helemaal thuis voel.

Ik woon nu samen met mijn man Christiaan in Engelbert. We hebben een lieve, vrolijke zoon, Daan en een fantastische dochter, Sofie. Als ik thuis kom van mijn werk, krijg ik altijd een grote glimlach. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden af te spreken om een spelletje te doen. Ik heb een paar jaar gevoetbald bij Oranje Nassau, wat altijd erg leuk was!  Als het mooi weer is rijd ik graag een rondje op mijn motor.

Ik geniet van het leven, ga fluitend naar mijn werk en wil met de kinderen en collega’s ‘Samen Groeien’.

calender