Gerdien Wassenaar

Ik ben Gerdien Wassenaar en ben adjunct-directeur van onze school. Van 2005 tot 2014 heb ik als leerkracht gewerkt, voornamelijk van groep 8. Ook was ik bovenbouwcoördinator en rekencoördinator.

Na mijn pianostudie aan het conservatorium in Groningen heb ik een eigen muziekschool gehad; eerst op Vlieland en later in Harlingen. Ik vond het lesgeven ontzettend leuk en ben op mijn 37e de verkorte Pabo gaan doen in Groningen, de stad waar wij later met ons gezin naar toe zijn verhuisd en ik het geluk had op de Borg te mogen werken.

Ik ben heel blij dat ik in het onderwijs werk, ik kan me niet vorstellen dat er een leukere omgeving is om te werken. Ons team werkt hard en is open naar elkaar toe. Ik geniet van onze vele lieve en gezellige kinderen, van het plezier dat je met ze kan hebben en van de manier waarop ze mij kunnen ontroeren. Ik vind kwaliteit belangrijk en ben trots op onze school: in alles wat wij doen streven we naar hoge kwaliteit en bewaken die samen met elkaar. Doordat wij structuur en een veilige omgeving bieden kunnen kinderen bij ons veel en goed leren, talenten ontdekken en verder ontwikkelen. Ik houd er van dat wij samen steeds blijven vernieuwen en goed nadenken en discussiëren over ons onderwijs.

Ik ben getrouwd , we hebben twee dochters. Ons leven is gevuld met muziek, onze meiden spelen veel viool, we kunnen gezellig samen musiceren . Vaak gaan we samen naar concerten van het NNO, maar ik houd ook van andere muziekstijlen. Mijn grote idool is Bruce Springsteen, zijn muziek heb ik elke dag nodig. Sinds kort gaan mijn dochters ook mee naar zijn concerten, een geweldige ervaring.

Jint Hoeksema
Johanna Molenaar