Leerkrachten
teacher
Gerben Wollerich

Mijn naam is Gerben Wollerich, ik ben in het jaar 1992 geboren in Delfzijl. Ik ben opgegroeid in Appingedam waar ik ondertussen mijn hele leven woon. Op de middelbare school wist ik dat ik leerkracht wilde worden. Ik wilde graag met kinderen werken. Tijdens het volgen van de opleiding tot onderwijs assistent en de PABO kwam ik er achter hoe groot de rol van een leerkracht kan zijn in de ontwikkeling van het kind. Niet alleen ontwikkeling op het gebied van rekenen, taal, spelling en andere vakken. Maar ook in de ontwikkeling als persoon; ‘het mooiste wat je kunt worden is jezelf’.

Ik heb in het schooljaar 2017-2018 gewerkt in de invalpoule van VCO Haren. In dat jaar heb ik op vele scholen mogen invallen waarna ik het laatste half jaar werkzaam was op CBS de Zaaier in Delfzijl. Sinds augustus 2018 ben ik werkzaam binnen CBS de Borg in groep 4C. Geschiedenis, aardrijkskunde en natuur zijn mijn favoriete vakken. Het zijn vakken die veel vertellen over ons ontstaan en bestaan.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met voetbal. Zelf vind ik nog heerlijk om achter een bal aan te rennen, dit doe ik 3 keer in de week. Het meeste tijd stop ik echter in het trainen en coachen van een jeugdteam. Ik geef momenteel training in Appingedam aan DVC Appingedam JO15-1 en coach op zaterdag de wedstrijd. Verdere hobby’s zijn fitnessen, leuke dingen doen met vrienden, bezoeken van steden en reizen.

Ik heb ontzettend veel zin in mijn komende periode op CBS de Borg en zie de toekomst positief tegemoet.

Johan Drenth
Anita Everts
Menco Oedzes
Rianne Pen
Leontien Scholma-Poel
Laura Plagge
Hilleen Knippenberg
Trijnie Tuil
Michelle Verhart
Carmen Jorritsma
Laura Duijn
Leonora Latumalea
Mark Afman
Jasna Joosten
Marije van Houten
Ingrid ten Cate
Maaike de Hoog
Daphne Bakker
Marieke Oppewal
Kees Bouma
Judith ten Hoopen
Froukje Oosterhuis
Marjolijn Stuiver
Fijbe Bijl
Akkie Homan
Alice de Vries
Anne Afman
Annet Schipper
Christa Boer
Clara Visscher
Elisa Bilijam
Eva Prins
Geeske Loerts
Gerdy Zwart
Harma Kruizinga
Heleen Rodenboog
Janke Buis
Joanneke Cats
Keke Dam
Marjan Staal
Menja Gelderloos
Mieke Scholten
Rijkland Wasseram
Yke Alberts
Marije van der Woude
Harjanne van Steinvoorn
Contact
Locatie Haren:
Wederikweg 19
9753 AA Haren
Tel: 050-5348190


directie@cbsdeborg.nl