Leerkrachten
teacher
Daphne Bakker

Mijn naam is Daphne Bakker. Ik ben in 1990 geboren in Hoogeveen. Sinds 2010 ben ik samen met mijn vriend naar Haren verhuisd, in verband met onze studies in Groningen.

Toen ik nog kleuter was wist ik het al: Later word ik juf. Altijd speelde ik schooltje met vriendinnetjes. Dan maakte ik de werkbladen en keek ik ze na. Schooltje spelen vond ik het leukste wat er was!
Na mijn middelbare schoolperiode stond ik er dan ook voor de volle 100% achter om naar de pabo, opleiding voor leerkracht basisonderwijs, te gaan. Met deze beslissing ben ik nog steeds zeer tevreden.
Tijdens mijn derde jaar pabo in 2011 ging ik stage lopen op De Borg. Dit was een geweldige periode, vol indrukken en leuke gebeurtenissen. Heel blij was ik daarom ook dat ik mijn LIO, vierde jaar stage, ook op deze geweldige school kon doen.
Sindsdien ben ik werkzaam op De Borg in de bovenbouwgroepen. Nog steeds heb ik het hier enorm naar mijn zin! In het onderwijs kan ik mijn energie en creativiteit kwijt. Na een dag les geven aan blije, enthousiaste kinderen ga ik met een voldaan gevoel naar huis en heb ik altijd zin in de dagen die nog gaan komen.
In mijn vrije tijd geniet ik van lezen, koken en winkelen in de grote steden. Ook houd ik van hardlopen en wandelen. Op deze manier ga ik graag nog jaren verder!
Johan Drenth
Anita Everts
Menco Oedzes
Gerben Wollerich
Rianne Pen
Leontien Scholma-Poel
Laura Plagge
Hilleen Knippenberg
Trijnie Tuil
Michelle Verhart
Carmen Jorritsma
Laura Duijn
Leonora Latumalea
Mark Afman
Jasna Joosten
Marije van Houten
Ingrid ten Cate
Maaike de Hoog
Marieke Oppewal
Kees Bouma
Judith ten Hoopen
Froukje Oosterhuis
Marjolijn Stuiver
Fijbe Bijl
Akkie Homan
Alice de Vries
Anne Afman
Annet Schipper
Christa Boer
Clara Visscher
Elisa Bilijam
Eva Prins
Geeske Loerts
Gerdy Zwart
Harma Kruizinga
Heleen Rodenboog
Janke Buis
Joanneke Cats
Keke Dam
Marjan Staal
Menja Gelderloos
Mieke Scholten
Rijkland Wasseram
Yke Alberts
Marije van der Woude
Harjanne van Steinvoorn
Contact
Locatie Haren:
Wederikweg 19
9753 AA Haren
Tel: 050-5348190


directie@cbsdeborg.nl