Mijn naam is Clara Visscher. Ik ben getrouwd en wij hebben vijf kinderen. Toen onze kinderen op de basisschool zaten, ben ik begonnen met invalwerk op de Borg aan de Kerkstraat. Daar heb ik, in die periode, samen met een aantal andere ouders, de peuterspeelzaal “de Blokkentoren” opgericht en was ik vele jaren actief als peuterleidster. Daarnaast bleef ik ook invallen op de basisschool.
Ik sport om de conditie op peil te houden, maar mijn hobby’s zijn lezen, zingen en quilten.
Sinds 2002 werk ik op de Borg aan de Wederikweg in de kleutergroepen. Het is fijn om op een school te werken met enthousiaste collega’s. Daarbij hebben we ook nog een mooi gebouw en ontzettend veel speel- en leermateriaal. Maar de kinderen zijn natuurlijk de krenten in de pap: samen proberen we om er elke dag weer een gezellige en leerzame dag van te maken. Daarbij komen het voorlezen en zingen goed van pas. Want de kinderen vinden het heerlijk om te luisteren naar spannende en ontroerende verhalen en van samen zingen word je blij!

calender