Mijn naam is Carmen Jorritsma. In 1992 kwam ik ter wereld in Delfzijl en heb ik samen met mijn ouders en twee broertjes in Appingedam gewoond. In 2002 zijn wij naar Assen verhuisd en tijdens mijn studententijd heb ik in Groningen gewoond. Het onderwijs in gaan was niet mijn oorspronkelijke plan, maar ik ben ontzettend blij dat ik de keus heb gemaakt dit toch te doen. Na mijn LIO-stage op CBS de Borg, begin 2017, ben ik gevraagd om te blijven werken op deze ontzettend fijne school. Een school waar iedereen welkom is en zichzelf mag zijn. Kinderen maken een bepaald gevoel bij mij los, het enthousiasme, de onwetendheid en leergierigheid waardeer ik enorm bij kinderen. Op school vind ik geschiedenis het leukst om te geven. Ik vind het belangrijk dat kinderen leren over de geschiedenis van de wereld. Hoe komt het dat wij gekomen zijn daar waar wij nu staan. In mijn vrije tijd ben ik veel aan het sporten, zo ben ik een half jaar geleden begonnen met Crossfit, ga ik regelmatig een rondje hardlopen en ben ik zo nu en dan op de zwemtraining te vinden. Daarnaast hou ik van reizen en ben ik graag met vriendinnen.

Ik begin mijn carrière op CBS de Borg vol goede moed!

calender