Mijn naam is Annet Schipper en werk sinds 2010 op De Borg. Na de PABO ben ik gaan werken als leerkracht op De Tamarisk in Groningen, hier heb ik ervaring opgedaan in alle groepen. In 2007 heb ik naast de lesgevende taken ook het intern begeleiderschap op mij genomen. In 2008 heb ik de opleiding tot intern begeleider gevolgd waarna ik in 2010 mijn diploma heb ontvangen.
Zoals ik al schreef ben ik sinds september 2010 werkzaam op De Borg. Ik vervul hier de taken van intern begeleider (voor de onderbouw in Haren en de AZC locatie in Onnen), daarnaast ben ik remedial teacher en sinds april 2015 KIES (kinderen in echtscheidingssituaties) coach. Deze taken geven mij veel voldoening , ik mag namelijk kijken naar de mogelijkheden van een kind en samen met de leerkracht, het kind en u als ouder een gezamenlijk doel (ook al is deze nog zo klein) bereiken.
Ik ben opgegroeid in de Provincie Groningen samen met mijn ouders en broer. Sinds 2002 ben ik woonachtig in Drenthe, eerst in Zuidlaren en nu in het prachtige dorp Annen. Ik woon samen en heb 2 kinderen, Emma en Dylan.
Volleyballen is een belangrijk onderdeel in mijn leven, ik coach en geef training aan de jeugd en senioren bij sportvereniging Annen.
Ik kan genieten van een goed boek of een moment van helemaal niks.
De Borg is voor mij een school die nooit stilstaat, een school met collega’s die bereid zijn om het beste uit de kinderen, de omgeving en uit zichzelf weten te halen. Elk kind is uniek en samen groeien we binnen onze mogelijkheden naar het hoogste niveau.
Kortom een school die mogelijkheden ziet, mogelijkheden creëert en mogelijkheden weet te bereiken.

Jint Hoeksema
Johanna Molenaar