Anita Everts

Mijn naam is Anita Everts. Samen met Vincent en onze kinderen Stan en Iris woon ik in Groningen. Ik ben geboren in 1977 in het Drentse Hoogeveen. Daar heb ik tot mijn studententijd gewoond samen met mijn ouders, mijn broer en mijn tweelingzus. Mijn basisschoolperiode was een geweldige tijd. We hadden betrokken meesters en juffen, mochten vaak optreden in de klas en speelden in de pauze op het grote veld bij school. Als klein meisje speelde ik vaak dat ik juf was. Toch heb ik lange tijd niet geweten wat ik wilde worden. Mijn aandacht ging vooral uit naar hockey, dat deed ik vier dagen in de week en daar genoot ik volop van. In 2008 heb ik de PABO afgerond, maar ging niet meteen voor de klas. Ik werd P&O consulent bij een onderwijsorganisatie. Na 10 jaar wilde ik iets anders en kwam ik erachter dat mijn hart ligt bij het werken met en voor kinderen. Hun openheid, onbevangenheid, trotsheid en blijheid is het mooiste wat er is. Vanaf september 2018 werk ik op De Borg in diverse groepen en ga ik mijn talenten voor bewegen, (toneel)spel en creativiteit inzetten om samen met de kinderen hun talenten te ontdekken. In mijn vrije tijd ben ik aan het hockeyen, klussen, tuinieren, skiën in Oostenrijk, kamperen in Frankrijk of vliegen naar een mooie plek op onze aardbol of gewoon gezellig bij vrienden!

Johan Drenth
Menco Oedzes