Leerkrachten
teacher
Akkie Homan

Al van jongs af aan wist ik dat ik het liefst een leuke juf voor kleuters wilde worden. En wat mij betreft is dit helemaal gelukt! Ik kan al vele jaren mijn liefde, passie en creativiteit kwijt aan deze mooie, lieve, leergierige en soms verdrietige en drukke kinderen. Thuis en op school maak ik plannen en werk ik aan unieke en leerzame opdrachten voor de kinderen, een sfeervolle klas, een bijzondere themaweek en de kerst- en paasviering. Mede dankzij het gebruik van Internet en het smartboard in de klas zijn er enorm veel mogelijkheden die ik graag onderzoek. Ik doe het met plezier!

Gezin
Een periode van zes jaar heb ik mijn werk als juf ingeruild voor het verzorgen van Arnoud en Francien, de zoon en dochter van mij en mijn man Henk. In deze jaren heb ik me daarnaast actief ingezet voor de kerk: als jeugdouderling en voor de kindernevendienst. We wonen in Yde, een mooi Drents dorp, niet ver van Haren. De kinderen zijn ondertussen aan de studie en ik werk graag nog enkele jaren als juf Akkie!

De Borg
Sinds 2000 werk ik als Friese vrouw vol inzet en enthousiasme op CBS De Borg: een heerlijke, moderne en actieve school. Samen met mijn collega’s en de vele ouders begeleiden we met zorg de kinderen zo goed mogelijk op hun levensweg.

Prentenboeken
Ik ben helemaal gek van prentenboeken zoals Rupsje Nooitgenoeg, Mama kwijt en Welterusten Kleine Beer. Prentenboeken zijn prachtig gemaakt en daarnaast een inspiratie voor verschillende thema’s die we op school behandelen. Het prentenboek is dan de basis bij het ontwikkelen van de lessen rekenen, taal en de diverse vormen van creatieve expressie. En wat is het prachtig om zo’n mooi boek aan de kleuters voor te lezen en samen te bekijken. Gelukkig ben ik juf en heb ik daarmee een excuus om regelmatig een mooi prentenboek boek voor mezelf aan te schaffen. Eén van mijn leukste uitjes als ik vrij ben? De bibliotheek!

Trijnie Tuil
Michelle Verhart
Carmen Jorritsma
Nicole Heymans
Jint Hoeksema
Johanna Molenaar
Renske Timmerman
Lysette de Boer
Laura Duijn
Wietske Arendsen
Fred Pera
Leonora Latumalea
Mark Afman
Jasna Joosten
Rieneke van Amerongen
Ilse Vermeulen
Ronald Haverkort
Marije van Houten
Fabiënne Rietdijk
Carina Weis
Henriëtte Raap
Ingrid ten Cate
Sena Tahiri
Maaike de Hoog
Daphne Bakker
Marieke Oppewal
Matthijs Kampinga
Kees Bouma
Judith ten Hoopen
Froukje Oosterhuis
Marjolijn Stuiver
Fijbe Bijl
Alice de Vries
Anne Afman
Annet Schipper
Christa Boer
Clara Visscher
Elisa Bilijam
Eva Prins
Geeske Loerts
Gerdien Wassenaar
Gerdy Zwart
Gonny Sloot
Harma Kruizinga
Heleen Rodenboog
Janke Buis
Joanneke Cats
Keke Dam
Marjan Staal
Menja Gelderloos
Mieke Scholten
Rijkland Wasseram
Yke Alberts
Bernyco Postema
Marco Oosterhof
Marije van der Woude
Dorothea Oldenhuizing
Maya Norden
Melissa Tieben
Koen de Groot
Harjanne van Steinvoorn
Agenda
calender
Contact
Locatie Haren:
Wederikweg 19
9753 AA Haren
Tel: 050-5348190

Locatie Onnen:
Bakkerweg 2
9755 PM Onnen
Tel: 050-2308053

directie@cbsdeborg.nl