Schoolvoetbaltoernooi 2018
Apr 25, 2018

Vandaag deden de groepen 7 en 8 mee aan het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi. Voor de jongens en meisjes van deze groepen was er een selectieteam. De groepen 7 en 8 hadden daarnaast nog eigen jongens en meiden teams die streden om de winst binnen hun poule. Het was een gezellige maar koude dag. Om 08.45 startte de eerste wedstrijden en barstte de strijd los. Wedstrijden werden gewonnen en verloren, maar de kinderen waren heel sportief. Super!
De beide selectieteams hebben in de finale net naast de eerste plaats gegrepen. Beide wedstrijden werden met 0-1 verloren. Wel kregen ze een beker voor de tweede plaats. In de andere poules hebben de beide jongens teams van groep 7 de eerste plek weten de bemachtigen en ze gingen met een mooie beker naar huis. Wauw! Uiteraard ook onze complimenten aan de andere teams!