Schoolvoetbal 15 april 2014
Apr 16, 2015

Woensdag 15 april vond op sportpark De Koepel het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi plaats. Onder een stralende zon mochten alle kinderen van groep 7 en 8 de krachten meten met leeftijdsgenoten van andere scholen. Tijdens het toernooi werden vele mooie, spannende wedstrijden gespeeld.
En met trots kunnen we melden dat we een aantal kampioenen in ons midden hebben.
Het meiden 7-tal De Borg 6 werden winnaar van hun poule. Daarnaast werd het jongens 11-tal ook winnaar van de poule. Voor hen houdt het in dat ze op 20 mei mee mogen doen aan de regiofinales.
Een groot compliment aan alle kinderen en begeleider van de teams van De Borg. Het was geweldig om iedereen zo fanatiek en sportief bezig te zien!