Kraambezoek
Nov 05, 2016

Vrijdagmorgen 4 november kwam Jule, het zusje van Tessa bij ons op bezoek. Ze kwam niet alleen want ze wist de weg nog niet. Ze is nog maar zes weken oud dus haar moeder bracht haar. Het was een prachtig bezoek. Tessa mocht de cadeautjes uit de grabbeldoos pakken. Daarna mocht zij ze uitpakken en aan haar moeder laten zien. Haar moeder mocht toen oh en ah zeggen…….Grapje hoor, het was prachtig wat jullie als ouders voor leuke kadootjes hadden meegegeven aan de kinderen. Geweldig dat andere ouders uit onze groep dat allemaal regelen. We waren heel blij met zo’n mooi moment. Fantastisch gedaan allemaal. Jule ging daarna weer naar huis. Ze heeft bij ons in de groep alleen maar geslapen. Dat kan nog wat worden als ze over een paar jaar op school komt. Hoe houden we haar dan wakker? Hartelijk bedankt voor alles. De ouders van Tessa en Juf Lysette en juf Rieneke.