Groepen 7 Koningsspelen
Apr 24, 2015

De Koningsspelen waren een groot succes!
De groepen 7 zijn begonnen met een gezellig ontbijt. Daarna is de openingsdans in de hal gedaan. Terug in de klas begon de bootcamp. Alle kinderen hebben een warming up gedaan, flink getraind en ze hebben afgesloten met een cooling down.
Na de bootcamp gingen de kinderen naar buiten. Hier was een parcours uitgezet waarbij puzzelstukjes verzameld konden worden. In estafettevorm liepen de kinderen het parcours en ondertussen werd de puzzel van de koninklijke familie in elkaar gezet. Ook gingen de kinderen geblinddoekt een kroontje of hoed prikken op Maxima of Willem-Alexander en konden ze ballontrappen. Erg leuk!
Van al deze activiteiten waren de kinderen al best moe, maar er stond nog een hele leuke activiteit op het programma: zumbales! Dit was ook zeer geslaagd.
De middag hebben de kinderen gevuld met spelletjes spelen en Day For Change.
Wat een gezelligheid!