Groep 6a goed van start!
Sep 07, 2017

Het was een erg leuke, eerste week met groep 6a.
De kinderen hebben heel veel geleerd deze week. Er is vooral veel uitgelegd over hoe we werken in groep 6. De weten nu waar hun boeken en schriften liggen, waar ze moeten zijn als ze naar de wc moeten en hoe de weektaak werkt. We hebben een start gemaakt met rekenen, taal en spelling en daarnaast hebben we veel groepsvormende activiteiten gedaan. We hebben verteld over onszelf aan de hand van een grote mand met spulletjes, we hebben krantenmeppertje gedaan waarbij we vooral erg gelachen hebben en ook hebben we al lekker gezongen. We zijn gestart met geschiedenis over de jagers en de boeren. De mensen die 5000 jaar geleden leefden in ons land. De sfeer in de klas is heel erg goed. De kinderen en de juffen hebben zin in het jaar!